Een heerlijk ontspannen vakantie op boerencamping De Stamhoeve in Biezenmortel!

Op zoek naar een boerencamping in Brabant die voorzien is van alle voorzieningen die een heerlijk ontspannen vakantie mogelijk maken? Een boerderijcamping op een prachtige locatie en met volop mogelijkheden voor een dagje uit? Dan ben je bij boerencamping De Stamhoeve in Biezenmortel aan het juiste adres! Een boerencamping bij de Efteling, Den Bosch en Tilburg; reserveer nu snel een plaats op onze boerencamping!

Een heerlijk verblijf op een boerencamping in Brabant?
> Reserveer nu een plaats bij boerencamping De Stamhoeve!

 

De Stamhoeve, dé boerencamping van Brabant!

Er zijn veel boerencampings in Nederland. Hoe kiest u de juiste boerencamping die precies past bij uw vakantiewensen? Als u houdt van een ontspannen vakantie vol natuur, ruimte en stilte, maar mét de mogelijkheid om leuke uitstapjes te maken, dan bent u bij De Stamhoeve in Biezenmortel aan het juiste adres! Deze boerencamping nabij Tilburg en Den Bosch biedt volop mogelijkheden voor vakantiegangers. Boerencamping De Stamhoeve is gelegen in de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen, met veel mogelijkheden voor dagtripjes in de mooie omgeving. En wat dacht u van trips vanuit onze boerencamping naar de Efteling of de Beekse Bergen? Het kan allemaal!

Een boerencamping die nét dat beetje extra biedt?
> Reserveer nu uw plaats bij De Stamhoeve!

 

De Stamhoeve – Boerencamping middenin de natuur

De Loonse en Drunense Duinen vormen een prachtig natuurgebied middenin Brabant. Boerencamping De Stamhoeve ligt direct aan dit gebied, zodat de camping een uitstekend uitvalspunt vormt voor heerlijke wandelingen en fietstochten. In dit uitgebreide natuurgebied komt u volledig tot rust. Boerderijcamping De Stamhoeve is bovendien voorzien van luxe voorzieningen. Zo vindt u bij onze boerencamping in Brabant ruime, speels aangelegde kampeerplaatsen een uitgebreide en schone sanitaire ruimte, wasmachine en wasdroger, een watertappunt bij iedere plaats en draadloos internet en kabeltelevisie. Bovendien heeft onze boerencamping in Brabant een speeltuin met onder meer een trampoline. Zo wordt uw verblijf op onze boerencamping een heerlijke vakantie!

Kamperen op een boerencamping in Brabant?
> Reserveer nu bij boerderijcamping De Stamhoeve!

Vele uitvalsmogelijkheden voor jong en oud

Een groot voordeel van boerencampings is dat u zowel rust om u heen heeft, als de mogelijkheid om uitstapjes te maken. Bij boerencamping De Stamhoeve bent u voor leuke uitstapjes zeker aan het juiste adres! De Stamhoeve biedt namelijk tal van heerlijke uitvalsmogelijkheden. Zo is de boerderijcamping nabij Den Bosch gelegen, waar u kunt genieten van restaurantjes, boetiekjes en fijne terrasjes. Ook ligt onze boerencamping nabij Tilburg, dat ook zeker een bezoekje waard is! Bovendien is boerderijcamping De Stamhoeve gevestigd vlakbij vele topattracties; van de Efteling tot de Beekse Bergen en van natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen tot musea, overdekte zwembaden en speeltuinen.

Heerlijk luxe vakantie bij een boerencamping in Brabant?
> Reserveer nu bij De Stamhoeve!

 

Logeren op boerencamping De Stamhoeve

Hoe kies je de juiste vakantiebestemming uit de vele boerencampings in Brabant? Als u een liefhebber bent van rust en natuur, maar ook graag mogelijkheden heeft voor leuke daguitstapjes, bent u bij boerencamping De Stamhoeve in Biezenmortel zeker aan het juiste adres! Onze camping is gelegen op het platteland van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Op deze boerencamping vindt u ruime kampeerplaatsen en luxe voorzieningen. Zo wordt uw vakantie op onze boerencamping zeker een succes!

Kamperen bij de boer in Brabant, vlakbij uiteenlopende topattracties?
> Reserveer nu een plaats bij De Stamhoeve!

Volg ons op social media!