Minicamping

Op onze gezellige minicamping, landelijk gelegen en dichtbij de Loonse en Drunense Duinen, bieden wij je heel veel extra‘s. Laat je verrassen door het luxe hotel chique sanitair, de mooie omgeving, de prettige sfeer en vooral het heerlijke vertoeven op onze minicamping. Onze doelgroep zijn de mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben, van ‘glamping’ en van rust houden, lekker gaan fietsen of wandelen in het prachtige gebied rondom onze camping.

Beschikbaarheid

Vul het reserveringsformulier in en wij laten je zo snel mogelijk weten of de gewenste data nog beschikbaar zijn. Heb je na 24 uur nog geen reactie ontvangen op je e-mail? Controleer dan voor de zekerheid de spam-mailbox of bel ons even via: 06 – 26134119.

Tarieven 2024

Luxe kampeerplaats

Voor 2 personen en 1 kampeermiddel. Inclusief 6 ampère elektriciteit (keuze uit 8, 10, 12 of zelfs 16 Ampère), water op de plaats en gebruik warm water en douche, digitale tv aansluiting en supersnel glasvezel wifi. Exclusief toeristenbelasting. Aankomst na 13:00 uur tot 12:00 uur de volgende dag. Klik op 'Bekijk de tarieven' voor de complete lijst. Wij hebben geen (voor-) seizoensplaatsen.

Vanaf €28,50 per nacht

Toeristenbelasting per nacht

Vanaf € 0,95 per nacht

Meer informatie / Reserveren

Faciliteiten

Speels kampeerveld

Op ons speels ingericht kampeerveld vind je zowel ruime, beschutte plaatsen als plaatsen met uitzicht op het prachtige weiland. Op je kampeerplaats liggen minstens vijftig kleine vlondertjes voor je klaar. Je kunt daarnaast op iedere kampeerplek gebruik maken van een elektriciteitsaansluiting van 6 tot zelfs 16 ampère), drinkwater, een tv-aansluiting (glasvezel) en WiFi (glasvezel).

Super de luxe toiletgebouw

Op de camping kun je gebruik maken van het verwarmde sanitair in ons supr de luxe toiletgebouw. Het sanitair wordt uiteraard nauwkeurig schoongehouden, om zo je verblijf nog aangenamer te maken. In het toiletgebouw vind je 5 toiletten, 1 urinoir, meerdere wastafels, 3 hele ruime douches, 1 familie badkamer met 2 douches, 1 toilet en een wastafel, 1 badkamer met douche, toilet en wastafel. Je hebt geen muntjes nodig voor de douches. Buiten vind je ook een overdekte afwasplaats met 4 wasbakken. Voor chemische toiletten is een aparte stortplaats aanwezig.

Van alle gemakken voorzien

Op onze camping vind je veel extra voorzieningen, zoals:
 • Koelkast met vriesvak
 • Magnetron
 • Wasmachine en droger tegen kleine vergoeding, mét strijkplank, strijkijzer, waspoeder en wasverzachter!
 • Ruim assortiment boeken
 • Verkoop van scharreleieren
 • Folderhoek
 • Babybadje en Tummy Tub
 • Aankleedkussen
 • Douche met babywandcommode
 • Verkoop van ijs
 • Fietsenstalling met oplaadpunten

Stroom

Vanaf maart 2024 heeft elke plaats zonder meerkosten standaard een 6Ampère aansluiting en zit 4 kWh per dag inbegrepen in de prijs.  Tegen een meerprijs is 8, 10, 12, of 16Amp mogelijk. Elektraverbruik boven de 4 kWh per dag wordt volgens de meter bij vertrek in rekening gebracht. Wij lezen de standen met behulp van onze computer uit.

Het tarief voor uw elektra-aansluiting en verbruik staat vermeld in onze prijslijst.

Wifi en digitale tv

Wij hebben supersnelle glasvezel wifi. Ook is er per kampeerplaats een tv aansluiting. Let op: omdat dit glasvezel is, moet de tv op DVB-C ingesteld kunnen worden. Mocht uw tv dit niet hebben, dan kunt u bij ons een kastje huren. (dan heeft u meer dan 80 zenders in digitaal beeld).

Parkeerbeleid

Ons kampeerterrein is autovrij. Er zijn parkeerplaatsen waar je auto veilig geparkeerd kan worden. Voor fietsen is er een aparte overdekte stalling, met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, mits ze altijd aangelijnd zijn. Per kampeerplaats zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. In de Loonse en Drunense Duinen vind je een hondenloslooproute en -gebied, waar je heerlijk met je hond kunt wandelen in een schitterende omgeving.

Volg ons op social media!