Minicamping

Op onze gezellige minicamping, landelijk gelegen en dichtbij de Loonse en Drunense Duinen, bieden wij je heel veel extra‘s. Laat je verrassen door het luxe sanitair, de mooie omgeving, de prettige sfeer en vooral het heerlijke vertoeven op onze minicamping.

Bekijk de indeling van onze camping op onze plattegrond.

Beschikbaarheid

LET OP: In de maanden juni, juli, augustus en tot half september is het niet mogelijk om een weekend te reserveren.

Vul het reserveringsformulier in en wij laten je zo snel mogelijk weten of de gewenste data nog beschikbaar zijn. Heb je na 24 uur nog geen reactie ontvangen op je e-mail? Controleer dan voor de zekerheid de spam-mailbox of bel ons even via: 06 – 26134119.

Tarieven 2023

Luxe kampeerplaats

Voor 2 personen en 1 kampeermiddel. Inclusief 6 ampère elektriciteit, water op de plaats en gebruik warm water en douche, digitale tv aansluiting en supersnel glasvezel wifi. Exclusief toeristenbelasting. Aankomst na 13:00 uur tot 12:00 uur de volgende dag. Klik op 'Bekijk de tarieven' voor de complete lijst.

€27,50 per nacht

Toeristenbelasting per nacht

€ 0,88

Meer informatie / Reserveren

Faciliteiten

Speels kampeerveld

Op ons speels ingericht kampeerveld vind je zowel ruime, beschutte plaatsen als plaatsen met uitzicht op het prachtige weiland. Op je kampeerplaats liggen minstens vijftig kleine vlondertjes voor je klaar. Je kunt daarnaast op iedere kampeerplek gebruik maken van een elektriciteitsaansluiting van 6 ampère, drinkwater, een tv-aansluiting (glasvezel) en WiFi (glasvezel).

NIEUW: luxe toiletgebouw vanaf juni 2022

Op de camping kun je gebruik maken van het verwarmde sanitair in ons nieuwe toiletgebouw. Het sanitair wordt uiteraard nauwkeurig schoongehouden, om zo je verblijf nog aangenamer te maken. In het toiletgebouw vind je 5 toiletten, 1 urinoir, meerdere wastafels, 3 hele ruime douches, 1 familie badkamer met 2 douches, 1 toilet en een wastafel, 1 badkamer met douche, toilet en wastafel. Je hebt geen muntjes nodig voor de douches. Buiten vind je ook een overdekte afwasplaats met 4 wasbakken. Voor chemische toiletten is een aparte stortplaats aanwezig.

Van alle gemakken voorzien

Op onze camping vind je veel extra voorzieningen, zoals:
 • Koelkast met vriesvak
 • Magnetron
 • Wasmachine en droger tegen kleine vergoeding, mét strijkplank, strijkijzer, waspoeder en wasverzachter!
 • Ruim assortiment boeken
 • Verkoop van scharreleieren
 • Folderhoek
 • Babybadje en Tummy Tub
 • Aankleedkussen
 • Douche met babywandcommode
 • Verkoop van ijs
 • Fietsenstalling met oplaadpunten

Wifi en digitale tv

Wij hebben supersnelle glasvezel wifi. Ook is er per kampeerplaats een tv aansluiting. Let op: omdat dit glasvezel is, moet de tv op DVB-C ingesteld kunnen worden. Mocht uw tv dit niet hebben, dan kunt u bij ons een kastje huren. (dan heeft u meer dan 80 zenders in digitaal beeld).

Speeltuin

Op onze minicamping vind je een leuke speeltuin met schommels, klimtoestel, trampoline en zandbak met schepjes en emmertjes. Daarnaast zijn er diverse skelters om mee te spelen. Kinderen tot een jaar of 10 zullen zich prima vermaken!

Parkeerbeleid

Ons kampeerterrein is autovrij. Er zijn parkeerplaatsen waar je auto veilig geparkeerd kan worden. Voor fietsen is er een aparte overdekte stalling, met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, mits ze altijd aangelijnd zijn. Per kampeerplaats zijn maximaal twee huisdieren toegestaan. In de Loonse en Drunense Duinen vind je een hondenloslooproute en -gebied, waar je heerlijk met je hond kunt wandelen in een schitterende omgeving.

Volg ons op social media!