Heerlijk ontspannen kamperen met kinderen op familiecamping De Stamhoeve in Biezenmortel!

Op zoek naar een kindercamping in Brabant die is voorzien van alle voorzieningen die een heerlijk ontspannen vakantie mogelijk maken? Een familiecamping op een prachtige locatie en met veel uitvalsmogelijkheden voor een heerlijk dagje uit? Bij de leuke kindercamping De Stamhoeve in Biezenmortel ben je aan het juiste adres voor kindvriendelijke vakanties. Kamperen met kinderen wordt bij onze kindercamping in Brabant wel heel erg leuk! De Stamhoeve is namelijk gevestigd nabij de Efteling, de Beekse Bergen en nog veel meer leuke attracties! Kamperen met kids is een groot succes bij De Stamhoeve!

Een heerlijk verblijf op een familiecamping in Brabant?
> Reserveer nu een plaats bij camping De Stamhoeve!

 

Kamperen met kinderen op een bijzondere locatie

Bent u op zoek naar een familiecamping waar u kunt kamperen met uw kinderen, waar u kunt genieten van de prachtige natuur en rust, maar óók volop mogelijkheden heeft voor bijzondere daguitstapjes? Dan hoeft u niet verder te kijken! Familiecamping De Stamhoeve in Biezenmortel is namelijk de ideale plaats voor kindvriendelijke vakanties. Bij onze kindercamping in Brabant vindt u ruime groene kampeerplaatsen, luxe voorzieningen, een prettige sfeer en een prachtige omgeving! Kamperen met kids in een groene omgeving en vlakbij de Efteling, de Beekse Bergen, Den Bosch en Tilburg? Dan is de leuke kindercamping De Stamhoeve dé familiecamping voor u!

Kamperen met kinderen in Brabant?
> Reserveer nu bij familiecamping De Stamhoeve!

 

De Stamhoeve – Volop te doen voor jong en oud

Familiecamping De Stamhoeve ligt middenin de Loonse en Drunense Duinen, een prachtig natuurgebied in Brabant, perfect voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de rustige natuur. Wanneer u gaat kamperen met kinderen, wilt u waarschijnlijk ook graag dat er wat te beleven is voor kinderen. Naast spelen in de bossen en duinen, biedt De Stamhoeve dankzij onze zeer centrale ligging tal van leuke uitvalsmogelijkheden. Zo ligt onze camping bij Den Bosch, de prachtige bourgondische stad waar u kunt genieten van heerlijke restaurants, mooie boetiekjes en fijne terrasjes. Daarnaast kunt u uw kindvriendelijke vakantie bij De Stamhoeve goed combineren met een bezoek aan Tilburg. Bovendien zit familiecamping De Stamhoeve vlakbij vele topattracties; van de Efteling tot de Beekse Bergen en van musea tot (overdekte) speeltuinen en zwembaden. Kortom: genoeg te beleven voor jong en oud! Bovendien is op onze kindercamping zelf ook een speeltuin met onder meer een trampoline te vinden. Zo wordt kamperen met kids in Brabant wel heel leuk!

Luxe voorzieningen voor een hele fijne en ontspannen vakantie
Kamperen met kinderen is heel erg leuk, maar het is wel prettig als de voorzieningen van de kindercamping wel up-tp-date zijn, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken tijdens uw verblijf. Bij familiecamping De Stamhoeve kunt u daarom rekenen op de luxe voorzieningen. Zo vindt u bij onze kindercamping in Brabant ruime kampeerplaatsen, een uitgebreide en schone sanitaire ruimte, een wasmachine en een wasdroger, een watertappunt bij iedere plaats en – indien gewenst – draadloos internet en kabeltelevisie. Bovendien heeft onze Brabantse kindercamping een speeltuin met onder meer een trampoline. Zo wordt uw verblijf op onze familiecamping een heerlijke vakantie!

Heerlijk luxe vakantie bij een boerencamping in Brabant?
> Reserveer nu bij De Stamhoeve!

 

Kamperen met kinderen in Brabant

Kamperen met kids in Brabant is wel héél erg leuk bij familiecamping De Stamhoeve in Biezenmortel! Uw kinderen kunnen volop genieten van alle ruimte en speelmogelijkheden, terwijl u heerlijk tot rust komt in de prachtige groene omgeving. Een leuke kindercamping voor een heerlijke kindvriendelijke vakantie? Kom naar De Stamhoeve! Wij zorgen ervoor dat zowel u als u kinderen zich goed vermaken op onze groene kindercamping in Brabant!

Kamperen met kinderen in Brabant?
> Reserveer nu bij De Stamhoeve!

Volg ons op social media!