Ontspannen kamperen bij de boer? Kom naar De Stamhoeve!

Kamperen bij de boer in Brabant, voorzien van alle voorzieningen die zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie? Logeren bij de boer met kinderen, of juist gezellig met z‘n tweetjes? Een vakantie bij de boer wordt nu wel heel ontspannen bij De Stamhoeve in Biezenmortel, waar u kunt genieten van de natuur en rust, maar ook van luxe voorzieningen? Kamperen bij de boer in Nederland? Wij nodigen u van harte uit om te komen logeren bij De Stamhoeve!

Heerlijk ontspannen kamperen bij de boer in Brabant?
> Reserveer nu een plaats bij De Stamhoeve!

 

Waarom kamperen bij de boer zo heerlijk is!

Logeren bij de boer in Nederland kan op veel verschillende locaties. Niet veel boerencampings zijn echter voorzien van zulke luxe voorzieningen als De Stamhoeve in Biezenmortel. Hier wordt logeren bij de boer wel heel bijzonder! Een vakantie bij de boer betekent bij De Stamhoeve genieten van de prachtige natuur van de Loonse en Drunense Duinen, volop mogelijkheden voor dagtripjes in de mooie omgeving én volop ontspannen dankzij de uitgebreide voorzieningen die De Stamhoeve biedt. Logeren bij de boer met kinderen? Vakantie bij de boer in Nederland? Slapen bij de boer in Brabant? Bij De Stamhoeve in Biezenmortel bent u aan het juiste adres!

Kamperen bij de boer in de prachtige omgeving van de Loonse en Drunense Duinen?
> Reserveer nu uw plaats bij De Stamhoeve!

 

Overnachten bij de boer in een bijzondere ambiance

Bent u al eens in de buurt van de Loonse en Drunense duinen geweest? In dit uitgebreide natuurgebied komt u gegarandeerd volledig tot rust. En wat is er fijner dan een bezoek aan dit gebied combineren met een vakantie bij de boer? De Stamhoeve in Biezenmortel maakt het mogelijk! Bij deze camping wordt kamperen bij de boer of overnachten bij de boer wel heel bijzonder! De Stamhoeve is namelijk niet alleen voorzien van alle voorzieningen, maar biedt bovendien vele uitvalsmogelijkheden naar tal van leuke locaties. Zo ligt onze camping bij Den Bosch. In deze bourgondische stad kunt u genieten van vele heerlijke restaurants, gezellige boetiekjes en fijne terrasjes. Daarnaast kunt u uw vakantie bij de boer makkelijk combineren met een bezoek aan Tilburg. Daarnaast zit De Stamhoeve vlakbij vele topattracties; van de Efteling tot de Beekse Bergen en van natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen tot musea, overdekte speelpaleizen en zwembaden.

Kamperen bij de boer in Brabant, vlakbij uiteenlopende topattracties?
> Reserveer nu een plaats bij De Stamhoeve!

 

De Stamhoeve – Logeren bij de boer op een VEKABO camping

VEKABO is een organisatie die een overzicht biedt van de meest charmante plattelandsaccommodaties. Wie wil kamperen bij de boer, doet er dus goed aan om te informeren bij VEKABO. VEKABO campings staan voor campings die rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier bieden. Uiteraard is ook De Stamhoeve een VEKABO camping. Dat betekent dat u bij De Stamhoeve kunt genieten van een heerlijke vakantie bij de boer! Kamperen bij de boer in Nederland? Logeren bij de boer met kinderen? VEKABO camping De Stamhoeve is dé locatie voor overnachten bij de boer!

Logeren bij de boer in Nederland bij De Stamhoeve

Kamperen bij de boer kan op veel verschillende plaatsen, maar hoe kiest u de juiste plek? Als u van rust en natuur houdt, maar ook volop gelegenheid wilt hebben om leuke daguitstapjes te maken, is De Stamhoeve in Biezenmortel een goede locatie voor uw vakantie bij de boer. Onze camping is gelegen op het platteland van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen. Op deze VEKABO camping in Brabant vindt u ruime kampeerplaatsen en luxe voorzieningen, zoals een schone en uitgebreide sanitaire ruimte, een wasmachine en wasdroger, een watertappunt bij iedere kampeerplaats en draadloos internet en kabeltelevisie. En logeren bij de boer met kinderen is natuurlijk niet compleet zonder speeltuin!

Luxe vakantie bij de boer in Brabant?
> Reserveer nu bij De Stamhoeve!

Volg ons op social media!