Over ons

Wij zijn Janine en Leon Kuijpers. We hebben drie dochters; Renske, Famke en Jente. In 2000 zijn we gestart met onze camping.

De Stamhoeve ligt op het gezellige Brabantse platteland, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen in Biezenmortel (gemeente Tilburg), tussen de dorpen Helvoirt en Udenhout. En precies tussen Tilburg en Den Bosch in. Een heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen!

Verrassend luxe

De camping ligt achter onze boerderij, dus lekker rustig van de weg af. De Stamhoeve heeft ruime, speels aangelegde kampeerplaatsen. Met een nieuw en luxe sanitairgebouw verrassen we onze kampeerders graag met de luxe van onze camping. In 2022 zijn 3 geschakelde 6 persoonshuisjes gerealiseerd. Ook in de huisjes is het een ware oase van luxe midden in het platteland.

Genieten in de rust

Onze camping is ideaal voor iedereen die van rust houdt; voor mensen die genieten van de natuur, van fietsen en van wandelen. Ook gezinnen met kleine kinderen zijn hier helemaal op hun plek. Voor actieve en rustige levensgenieters en gezinnen met kleine kinderen tot een jaar of 8 biedt onze camping en de omgeving alles wat je wenst. Voor oudere kinderen en pubers is onze camping minder geschikt.
We hopen je snel te mogen begroeten op onze camping!

Volg ons op social media!