Dierentuinen

Safaripark Beekse Bergen

In Hilvarenbeek, op slechts 15 minuten afstand van De Stamhoeve, ligt Safaripark Beekse Bergen. In deze dierentuin waan je je in Afrika: je kunt de dieren bekijken vanuit de auto, bus of boot, of er zelf doorheen wandelen. Nijlpaarden, krokodillen en leeuwen; je vindt ze allemaal in Safaripark Beekse Bergen!

Naar de website

Dierenpark De Oliemeulen

De Oliemeulen is het vreemdste dierenpark in Nederland! Het park, gevestigd in een oude oliemolen in Tilburg, begon als reptielenhuis, maar herbergt inmiddels ook zoogdieren en vogels. Bij de Oliemeulen zie je niet alleen de dierenwereld; je beleeft het. Perfect voor een dagje uit, bij mooi weer én bij slecht weer!

Naar de website

Dierenpark BestZOO

In Best vind je een mooi en gezellig dierenpark, waar je zomaar oog in oog kunt komen te staan met bijzondere diersoorten die je maar op weinig andere plekken zult zien. Bewonder katachtigen als jaguars, panters, puma’s en laat je verrassen door kamelen, kleurrijke vogels en vele andere bijzondere dieren. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven in het park! Kom lekker ravotten in de speeltuin vol uitdagingen of knuffel de dieren in de kinderboerderij. Kortom; je komt ogen tekort in BestZOO!

Naar de website
Volg ons op social media!