Speeltuinen

Speelparadijs Ballorig

Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op hun eigen manier voor de ontwikkeling van het kind (evenwicht, motoriek). Maar natuurlijk is het vooral heel erg leuk! Kinderen tot 5 jaar spelen in een apart gedeelte. Entree voor ouders en begeleiders is gratis en er is gratis WiFi.

Naar de website

Speeltuin ‘t Gommelen

Op twee kilometer afstand van De Stamhoeve vind je ‘t Gommelen, waar je terecht kunt voor echte Brabantse gezelligheid. Even bijkletsen in het bruine café, een potje biljarten of een heerlijk hapje eten. En laten we de kinderen niet vergeten: zij kunnen zich urenlang vermaken in de grote speeltuin met schommels, wippen, trampolines, klimrekken en trapautootjes. Midden in de prachtige natuur rondom de Loonse en Drunense Duinen is ‘t Gommelen het ideale station om even aan te leggen.

Naar de website

Recreatieoord Duinoord

Op maar ongeveer vijf kilometer van De Stamhoeve ligt Duinoord. In dit recreatieoord kun je de hele dag eten, drinken en spelen voor één vaste prijs. Met een klimbos, speelkooi, midgetgolfbaan, springkussens en nog veel meer is hier volop te beleven voor alle leeftijden én voor alle weersomstandigheden.

Naar de website
Volg ons op social media!