Zwemmen

Zwembad Groene Wellen

Baantjes trekken, bommetjes maken, koprollen onder water: je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in het water van Groene Wellen in Udenhout! Dit heerlijke buitenzwembad is het hele zomerseizoen geopend. Adres: Groenstraat 39 in Udenhout Telefoonnummer: 013 - 511 2368

Naar de website

Recreatiecentrum Sportiom

Geniet van een actief en recreatief dagje weg in Den Bosch! Sportiom is een sportcentrum waar heel veel te beleven is: van zwemmen en schaatsen tot squashen en lasergamen. Het zwembad beschikt over een golfslagbad, een wildwaterrivier en allerlei leuke glijbanen. De schaatsbaan IceFun Sportiom is de funvariant van de twee aanwezige schaatsbanen. Schaats bergopwaarts, door grotten heen en weer naar beneden.

Naar de website

Strandbad IJzeren Man

IJzeren Man Vught is een schitterend strandbad in een bosrijke omgeving waar je volop kunt genieten van allerlei watersportactiviteiten. Het water van het 52 hectare grote natuurbad staat bekend om zijn helderheid en zuiverheid. De diepte van het water varieert van 0 tot 3,5 mtr. Er liggen verschillende lijnen in het water. Het bad is daardoor ook heel geschikt voor (kleine) kinderen! Bij de IJzeren Man kun je zwemmen, roeien, waterfietsen, midgetgolf of frisbeegolf spelen en spelen in de speeltuin. Bij minder mooi weer zijn de midgetgolfbaan, speeltuin en het terras met uitkijk over de gehele plas een bezoek waard.

Naar de website

Natuurbad & Zonneweide De Rauwbraken

Natuurbad & Zonneweide De Rauwbraken, het mooiste natuurbad van Brabant, is in de zomermaanden dagelijks geopend. Je kunt het hele seizoen van dit prachtige bad genieten, zwemmend in het kraakheldere natuurwater of liggend aan het zandstrand of de zonneweide. Op het terras zijn bovendien broodjes, drankjes en ijsjes verkrijgbaar.

Naar de website

Openluchtzwembad Het Run

Zwembad Het Run is het mooiste en grootste verwarmde openluchtzwembad uit de wijde omgeving (met een gemiddelde watertemperatuur van 22,5 graden), met als unicum een wedstrijdbad van 50 meter. Ook de waterglijbaan en waterspeeltuin zijn een en al gespetter en plezier! Voor de allerkleinste gasten is er een onvergetelijke waterspeeltuin. Bovendien vind je bij het zwembad een grote groene ligweide met voldoende schaduwplaatsen.

Naar de website

Zwembad Stappegoor

Recreatiebad Stappegoor is dé plek voor waterplezier. Kinderen kunnen zich uitleven met de speelattributen, van de glijbanen roetsjen of zich laten meeslepen door de stroomversnellingen. Genieten van de zon? Dat kan op de grote ligweide bij het buitenbad. Hierdoor is zwembad Stappegoor een aanrader op zowel zonnige als regenachtige dagen. Genoeg waterpret gehad? De verschillende wellnessvoorzieningen bieden volop ontspanning. Maak gebruik van de whirlpools, jetstreams, Turkse stoombaden en snelbruiners. Kom dus een heerlijk dagje plonzen in zwembad Stappegoor!

Naar de website

Experience Island Het Blauwe meer

Twee grote stranden en ligweides, kraakhelder zwemwater en natuurlijk een prachtig terras met een uniek uitzicht over ‘t Blauwe Meer; Experience Island heeft alles in huis voor een mooie dag strand, en dat in Brabant!

Naar de website
Volg ons op social media!